workshops

Workshops kunnen op twee manieren. De eerste manier is een eenmalige workshop op aanvraag door een groep. Dat kan zijn voor een kinderverjaardag, een vrijgezellenfeest of gewoon een avond of middag schilderen met vrienden al dan niet met (naakt)model. Elk leuk idee is bespreekbaar.
De tweede manier zijn de maandelijkse workshops die van te voren vast staan en waarvoor ingeschreven kan worden. Dit kunnen educatieve workshops zijn met een onderwerp bijvoorbeeld perspectief tekenen, glaceren of kleurenkennis. Het kunnen ook workshops modelschilderen of tekenen zijn. Er is dan een model in het atelier aanwezig en de bedoeling is dan in een avond een schilderij af te maken. Dit is meestal op een vrijdagavond, model schilderen met een glas wijn en muziek op de achtergrond. Bij programma Workshops staan de geplande data.

Er is door Unity tv een programma opgenomen tijdens een workshop. Het programma heet 'Paul probeert', Paul heeft die avond erg zijn best gedaan een mooi schilderij van het model te maken. Als je wil kijken druk dan op de link hieronder.